Blog 2015

11-03-16

Afscheid van Bloemenkoningin Natasja Bleijenberg

Het is voor mij een eer geweest dat ik het afgelopen jaar jullie Bloemenkoningin heb mogen zijn.
Ik heb er onwijs van genoten en vele leuke dingen gedaan en mee gemaakt…

blog-leesmeer-bloemencorso

29-08-15

Een rijdend ‘Monster’

Voor het eerst deden wij mee in de categorie ‘grote praalwagens’ en dan nemen we ook nog de wisselbeker mee naar huis! Afgelopen april zijn we begonnen met het aanpassen van de wagen. Het bouwen van de wagen ging niet zonder tegenslagen…

blog-leesmeer-bloemencorso

24-08-15

Het Bloemencorso door de ogen van de Bloemenkoningin

Op vrijdag 14 augustus, de laatste dag voor het Bloemencorso, brachten we een bezoek aan alle bouwplaatsen. Vooral de creativiteit en veelzijdigheid die groepen gebruiken om bloemen op de wagen te krijgen vond ik leuk om te zien. Het is heel grappig om te zien hoe verschillend al die groepen te werk gaan; sommigen gebruiken nietpistolen, spijkers en anderen vooral lijm.

blog-leesmeer-bloemencorso

05-08-15

Nathalie Verhagen – Corsokoorts

Langzaam aan begint iedereen binnen onze corsogroep er besmet mee te raken. Onrustige nachten, zenuwtrekjes, discussies, ontzettende lachbuien; zo maar wat verschijnselen en gevolgen van die jaarlijks terugkerende corsokoorts.

blog-leesmeer-bloemencorso

28-05-15

Natasja Bleijenberg – Bloemenkoningin 2015

Eindelijk was het zover ik werd op 14 maart 2015 onthult en gekroond tot Bloemenkoningin 2015. ‘Yes, na vanavond mag ik het dan eindelijk van het dak afschreeuwen!”
Ik zat s’middags al bij de kapper en mocht daarna niet meer naar huis. Ik heb de hele middag zitten wachten tot het moment daar was en bekend werd gemaakt dat ik de nieuwe Bloemenkoningin ben.

blog-leesmeer-bloemencorso

 

selfiestick_winnaar1