Maak je eigen corsomozaïek

Bewonder jij de praalwagens van de bouwers en heb je altijd al een eigen creatie willen maken? Je kunt je natuurlijk aansluiten bij een bouwgroep, maar dit jaar kun je ook een eigen corsomozaïek creëren en daar een prijs mee verdienen! Dit kun je alleen of samen met een deelnemende bouwgroep doen, maar je kunt ook een unieke creatie maken met familie en vrienden of bijvoorbeeld met mensen uit de straat.

Hoe werkt het

De mozaïeken worden op spaanplaten van 122 cm bij 244 cm gemaakt. Vervolgens ontvang je op donderdag 18 augustus de bestelde bloemen en heb je tot zaterdagochtend de tijd om de creatie af te maken. Tussen half 9 en half 10 lever je de gemaakte creatie af  bij de muziekkoepel. Hier staan vrijwilligers van het Bloemencorso om de mozaïek in ontvangst te nemen. Zij plaatsen alle mozaïeken vervolgens langs het hek van de oude begraafplaats, tegenover de grote tribune.

Jurering en prijzen

Om de gemaakte creaties te beoordelen is een kundige jury een vereiste. Niemand minder dan onze burgemeester Frits Naafs, Conny Naafs en  Nana Bies zullen de mozaïeken beoordelen en de prijzen tijdens de prijsuitreiking verdelen. De prijsuitreiking start om 17.30 en vindt plaats in de tent op het Foodplein (kerkplein).

De eerste prijs wordt beloond met een geldbedrag van 75,00 euro.

Deelnemen

Om mee te doen moet je uiterlijk 5 augustus een mail sturen naar info@bloemencorsoleersum.nl. In deze mail verwerk je de volgende gegevens:

  • Contactgegevens (naam, adres, telefoonnummer) van de contactpersoon;
  • De namen van de personen die meehelpen bij het maken van de mozaïek;
  • Indien je namens een bouwgroep, bedrijf of straat meedoet vragen we je die naam ook door te geven.

Let op: Op maandag 8 augustus kun je de bloemen die dit jaar te gebruiken zijn bekijken en bestellen. Dit kan tijdens de zogenaamde bloemenvergadering. Deze vergadering start om 20.00 uur en vindt plaats in de kantine van voetbalvereniging HDS in Leersum.

Mozaiek-oproep-bloemencorsoleersum-2