Nieuws

12-06-17

Maak je eigen corsomozaïek

corsomozaiek-bloemencorso-leersumBewonder jij de praalwagens van de bouwers en heb je altijd al een eigen creatie willen maken? Je kunt je natuurlijk aansluiten bij een bouwgroep, maar dit jaar kun je ook een eigen corsomozaïek creëren en daar een prijs mee verdienen!

blog-leesmeer-bloemencorso

 

2-05-17

Eerste Dahliarit tijdens 65ste Bloemencorso in Leersum

nieuws-dahliarit-bloemencorsoOp zaterdag 19 augustus 2017 vindt de allereerste Dahliarit plaats. Dit rit start bij Eethuis Touché in Leersum en rijdt vervolgens door de prachtige Utrechtse Heuvelrug. Rond 12.00 uur komen de auto’s in Leersum aan en zullen deze langs het parcours van het Bloemencorso opgesteld staan…

blog-leesmeer-bloemencorso

 

2-05-17

Hellup! Onze Bloemenkoningin kan het niet alleen…

nieuws-promoteam-corso-leersumBen jij Corsofanaat en wil jij de Bloemenkoningin helpen tijdens het bezoeken van diverse evenementen in de regio? Wil jij net als de Bloemenkoningin, bouwers, vrijwilligers en sponsoren het Bloemencorso op de kaart zetten? Meld je dan nu aan voor het promoteam!

blog-leesmeer-bloemencorso

 

19-03-17

Bloemenkoningin 2017: Sofie van Lunteren

Bloemencorso_leersum_sofie1Ik ben Sofie van Lunteren, ik ben 19 jaar oud en ik kom uit Leersum. Ik volg de opleiding Chemisch analist op het ROC Midden Nederland in Utrecht. Als bijbaan werk ik bij de Albert Heijn in Leersum. Mijn hobby is toneelspelen.

blog-leesmeer-bloemencorso

 

17-03-17

Op naar de bekendmaking Bloemenkoningin 2017

Toen ik in het najaar van 2016 hoorde dat ik de Bloemenkoningin 2017 ben, werd er heel snel een afspraak gemaakt met de ontwerpster van de jurken; Wouda van de Brink (Modevakschool Wouda). De eerste jurk moest klaar zijn voor de presentatieavond op 18 maart 2017.

blog-leesmeer-bloemencorso

 

02-02-17

65 jaar Bloemencorso in een vogelvlucht

Op woensdag 22 februari om 19.30 uur organiseert Historische Vereniging Leersum een lezing die helemaal in het teken staat van 65 jaar Bloemencorso in Leersum. Tijdens de lezing zie je uniek fotomateriaal dat nog niet eerder in het openbaar werd vertoond. Je zult versteld staan van de ontwikkeling die het Bloemencorso heeft doorgemaakt.

blog-leesmeer-bloemencorso

 

01-01-17

Bestuur Bloemencorso Leersum klaar voor 65ste editie

logo-bloemencorsoMet een deels nieuwe formatie is het bestuur van Stichting Bloemencorso Leersum klaar voor de 65ste editie van het grootste evenement van de Utrechtse Heuvelrug. “De 65ste editie van het Bloemencorso is niet alleen een officieus jubileum, maar ook een moment om met elkaar een nieuwe weg in te slaan. Er is een nieuw bestuur dat de verbinding met de vrijwilligers en bouwers wil vergroten”, vertelt voorzitter Hans Charvat.

blog-leesmeer-bloemencorso