Nieuws

29-08-18

Word jij de nieuwe Bloemenkoningin?

BK2019Als Bloemenkoningin ben je de ambassadrice van de 66ste editie van het Bloemencorso. Met een entourage bestaande uit begeleiding en een eigen promoteam bezoek je diverse evenementen in de regio en vertegenwoordig je daar het Bloemencorso in Leersum.

blog-leesmeer-bloemencorso

 

31-5-18

Mozaïeken wedstrijd

Mozaiken Naast de praalwagens in allerlei vormen en maten kan je ook een mozaïek maken. Wij zorgen voor een plaat van 224 x 122 cm. hierop kan je je eigen ontwerp maken. De dahlia’s kan je tijdens de Bloemenvergadering op 6 augustus komen uitkiezen en bestellen. En misschien win jij wel de eerste prijs.

Wil jij reageren of heb je nog een vraag? Neem dan contact met ons.

mail

29-05-18

Word jij onze tweede omroeper?

Omroeper gezocht Bloemencorso LeersumVanwege het vertrek van een van onze twee vaste omroepers zoeken wij een nieuwe omroeper.

Als omroeper hou je het publiek op de hoogte van de corso-wagens die voorbij rijden. Je vertelt de leuke feitjes en weetjes.

Wil jij reageren of heb je nog een vraag? Neem dan contact met ons.

mail

 

03-03-18

Bouwgroep de Poentjes winnen de Bouwersshow 2018!

Zaterdag 3 maart was er weer een aflevering van de nu al legendarische Bouwersshow. Zeven bouwgroepen hadden een fantastisch nummer ingestudeerd om te playbacken. We zagen vertolkingen van Juf Ank, Gers Pardoel en Sef,  Tina Turner en David Bowie, de Toppers, Captain Jack en een fantastische Dubsmash. Maar er kon er maar een de beste zijn. Volgens de jury van de bouwgroepen was dat Bouwgroep De Poentjes met hun versie van Candyman.