Win entreekaarten voor het 65ste Bloemencorso

Op 19 en 20 augustus vindt het 65ste Bloemencorso in Leersum plaats. Afgelopen week heeft Radio M 10 entreekaarten voor de zaterdag (19 augustus) weggegeven. Ben jij een van de winnaars? Gefeliciteerd! Heb jij naast deze prijs gegrepen? Geen nood! De komende week geven we nog 3 keer 2 entreekaarten voor de zaterdag weg.

Hoe werkt het?

Eigenlijk is het heel simpel. Wij stellen op 3 momenten 1 vraag op onze Facebookpagina. Het enige dat jij moet doen is het bericht delen en het juiste antwoord geven op de vraag. Zit jouw antwoord tussen de goede inzendingen? Dan bestaat de kans dat jouw naam daaruit wordt geloot.

Vanaf wanneer kan ik kans maken op de kaarten?

De vragen worden op de volgende momenten gesteld:

  • Zaterdag 12 augustus in de loop van de dag. Je hebt dan tot maandag 19.00 uur de tijd om de vraag te beantwoorden.
  • Maandag 14 augustus om 19.30 maken we het antwoord op de eerste vraag en de winnaar van de eerste kaarten bekend en stellen we de volgende vraag. Je hebt dan tot woensdag 19.00 uur de tijd om deze vraag te beantwoorden.
  • Woensdag 16 augustus maken we om 19.30 het antwoord op de tweede vraag en de winnaar van de tweede set kaarten bekend en stellen we de derde en laatste vraag. Je hebt dan tot vrijdag 15.00 uur de tijd om deze vraag te beantwoorden.
  • Vrijdag 18 augustus zullen we rond 16.00 uur bekend maken wat het juiste antwoord en wie de winnaar is van de derde en laatste set kaarten.

Is het moeilijk?

Ja enorm! Als je het niet ziet zitten kun je ook vooraf al kaarten kopen bij een van de verkooppunten: Albert Heijn en Vivant, in het centrum van Leersum. Je kunt het ook gewoon proberen en jouw kennis van het Bloemencorso testen. Ga jij de uitdaging aan?

Meer informatie

Wil je meer informatie over het 65ste Bloemencorso of deze prijsvraag? Mail ons gerust.