Word jij de nieuwe Bloemenkoningin?

Als Bloemenkoningin ben je de ambassadrice van de 66ste editie van het Bloemencorso. Met een entourage bestaande uit begeleiding en een eigen promoteam bezoek je diverse evenementen in de regio en vertegenwoordig je daar het Bloemencorso in Leersum.

Waar moet de Bloemenkoningin aan voldoen?

Allereerst zoeken we iemand vanaf 19 jaar en iemand die een band met het Bloemencorso heeft. We zoeken iemand die in de gemeente Utrechtse Heuvelrug woont, makkelijk contact legt, sociaal is en iemand die de aanleg heeft om voor (grote) groepen te spreken. Je hoeft niet alles perfect onder de knie te hebben, maar moet wel openstaan voor aanwijzingen. We zoeken dus een echte Bloemenkoningin!

Hoe word je Bloemenkoningin?

Voldoe jij aan de bovenstaande omschrijving en ga jij de uitdaging aan? Schrijf dan voor 4 oktober 2017 een mail met daarin een motivatie waarom nou juist jij de nieuwe Bloemenkoningin bent. Voeg hier ook gelijk je gegevens en natuurlijk een foto aan toe.

Geef jij net als onze voorzitter de voorkeur aan een met de hand geschreven brief? Dat kan natuurlijk ook. Deze brief kun je sturen t.a.v. dhr. J.J. Charvat, Middelweg 57, 3956 TK in Leersum.
mail

 

BK2018

Fotografie: Pamsfotografie.nl