Bloemenkoningin 2015

Bloemenkoningin Natasja Bleijenberg

Dit jaar zal het 63ste Bloemencorso in Leersum plaats gaan vinden. Ook dit jaar zal het Bloemencorso in Leersum zelf en daar buiten gepromoot en vertegenwoordigd worden door onze eigen Bloemenkoningin, dit jaar is dat Natasja Bleijenberg.

Bloemenkoningin Natasja Bleijenberg

Ik ben Natasja Bleijenberg, 24 jaar en werkzaam bij Ouwehands Dierenpark in Rhenen. Ik woon al mijn hele leven in Leersum en ben opgegroeid met het Corso. Als Bloemenkoningin is het aan mij de eer om dit jaar het Bloemencorso te promoten en vertegenwoordigen.

Het Leersumse Bloemencorso is een prachtig evenement waar voor jong en oud van alles te beleven valt! Het hoogtepunt van het Bloemencorso is natuurlijk de optocht van prachtige corsowagens, gemaakt door vele mensen van verschillende bouwploegen. Ieder jaar weer worden deze wagens vol enthousiasme en energie gemaakt en gevuld met duizenden kleurrijke dahlia’s. Het is een prachtig evenement waar ik zeer trots op ben!

Als Bloemenkoningin nodig ik jou dan ook van harte uit om het 63ste Bloemencorso bij te komen wonen op 15 en 16 augustus 2015.

Graag tot ziens op ons prachtige evenement,

Natasja Bleijenberg.