Bezoek het bloemencorso

Het Bloemencorso Leersum is het kleurrijkste en grootste evenement van de gemeente Utrechtse Heuvelrug, dat ieder jaar op de 3e zaterdag van augustus wordt gehouden (in 2020 op de 4e zaterdag!), met op de zondag nog de tentoonstelling van de wagens inclusief figuratie, braderie en kunstmarkt en de kermis.

Prachtige praalwagens met dahlia’s, muziekkorpsen, dweilorkesten, braderie, kunstmarkt, kermis, horecaplein, kinderentertainment, rondrit van prachtige cabrio’s of oldtimers, de prijsuitreiking aan de bouwers in Sport- en Cultuurcentrum De Binder en als afsluiting een knallende feestavond; teveel om op te noemen.

Kortom: Een evenement waar je geweest moet zijn!

Helaas hebben recente maatregelen rond het corona virus ertoe geleid, dat het corso in 2020 niet kan doorgaan. Dat betreuren we natuurlijk, maar we verwelkomen u graag volgend jaar alsnog! Blijf gezond en tot ziens in 2021!

Het volledige programma voor zowel de zaterdag als de zondag van het corso Toegangsprijzen op de beide dagen (ook voor de kermis op zondag, omdat die dan binnen het evenementen-gebied valt)
Informatie over omleidingsroutes en
parkeer-mogelijkheden tijdens het corso
Voor de snelle vogels, om vooraf alvast wat meer te weten en bekijken hoe je alles het beste aan kunt pakken