Bloemenkoningin 2017

sofie-van-lunteren-bloemenkoningin-2017 (www.pamsfotografie.nl)Hallo,
Ik ben Sofie van Lunteren, ik ben 19 jaar oud en ik kom uit Leersum. Ik volg de opleiding Chemisch analist op het ROC Midden Nederland in Utrecht. Als bijbaan werk ik bij de Albert Heijn in Leersum. Mijn hobby is toneelspelen. Dat doe ik met veel plezier bij de Darthuizer Toneelvereniging.
Van jongs af aan ben ik besmet met “corsokoorts” en actief betrokken bij het Bloemencorso. Met heel veel plezier help ik bij het konten, lijmen, prikken en plakken. Dat doe ik bij de Darthuizer Toneelvereniging. Ik kijk er ieder jaar weer naar uit.

Ik vind het een eer dat ik deze 65ste editie van het Bloemencorso (op 19 en 20 augustus 2017) mag promoten! Mijn doel is uiteraard om zoveel mogelijk bezoekers naar dit prachtige evenement te krijgen. Ook tijdens het Bloemencorsoweekend zult u mij bij diverse gelegenheden tegenkomen of kunnen ontmoeten, zoals bij de prijsuitreiking.

Komt u ook naar de 65ste editie van het Bloemencorso?

Ik nodig u van harte uit om te komen kijken op 19 augustus naar alle mooie praalwagens en luxe wagens die dan door ons dorp zullen rondrijden. Om 14.00 uur mag ik de stoet openen direct achter de Leersumse muziekvereniging E.M.M.. Tijdens deze dag zijn er nog allerlei leuke evenementen zoals een braderie en een kunstmarkt. Ook op 20 augustus bent u van harte welkom en dan zal er een tentoonstelling zijn van alle praalwagens. Ook dan is er een braderie.

Tot 19 en 20 augustus!

Sofie van Lunteren

Bekijk de agenda van het Promotieteam