Bloemenkoningin 2019

Hier ben ik dan, eindelijk mag het bekend worden! Voor degene die mij nog niet kennen, mijn naam is Femke Neele, ik ben 23 jaar en ben geboren en getogen in Leersum. Ik ben nu driekwart jaar werkzaam als secretaresse bij de makelaar Vierhout van Wonderen in Driebergen. Hiervóór heb ik de opleidingen schoonheidsspecialiste en directiesecretaresse gevolgd.

Na het halen van mijn diploma ben ik ruim 8 maanden in Australië  en Nieuw-Zeeland geweest. Zelfs aan de andere kant van de wereld kon ik mijn corsokriebels niet onderdrukken. Voor zover ik mij kan herinneren heb ik elk jaar naar het bloemencorso gekeken.

10 jaar geleden ben ik echt in de corsowereld gerold en er nooit meer uitgekomen. Vanaf de bekendmaking van de bloemenkoningin 2011 weet ik het zeker, ik wil bloemenkoningin worden. Ik kan niet wachten om naar allerlei festiviteiten te gaan met het promotieteam, iets wat ik zelf jaren met plezier heb gedaan. Ik wil graag een stapje verder gaan om mijn enthousiasme nog meer over te brengen en ons fantastische corso te promoten. Het is een enorme eer dat ik dit jaar bloemenkoningin mag zijn. We gaan er weer een superjaar van maken!

Komt u ook naar de 67ste editie van het Bloemencorso?

Ik nodig u van harte uit om te komen kijken op zaterdag 17 augustus naar alle mooie praalwagens en luxe wagens die dan door ons dorp zullen rondrijden. Om 14.00 uur mag ik de stoet openen, direct achter de Leersumse muziekvereniging E.M.M.. Tijdens deze dag zijn er nog allerlei leuke evenementen, zoals een braderie en een kunstmarkt. Ook op zondag 18 augustus bent u van harte welkom. Dan is er de tentoonstelling van alle praalwagens, waarbij vanaf 14.00 uur ook de figuratie present is. En ook dan is er weer een braderie.

Tot 17 en 18 augustus!

Femke Neele.