Bloemenkoningin 2020

Eindelijk kan ik het dan toch vertellen:
ik ben de Bloemenkoningin 2020!

Ik zal me eerst even voorstellen, voor diegenen die mij nog niet kennen. Mijn naam is Angelique van den Bos en tijdens de bekendmaking was ik nog net 19 jaar oud. Maar op 6 april j.l. ben ik 20 jaar geworden! Ik ben geboren in Leersum, maar intussen woon ik al ruim 14 jaar in Amerongen, samen met mijn ouders en broer.

Ik werk als leerling-verpleegkundige in de thuiszorg, bij Hollandia Staete in Veenendaal, een onderdeel van Stichting Quarijn. De opleiding Verpleegkunde volg ik in deeltijd op het Dulon College in Ede, waar ik in juli van dit jaar mijn diploma in ontvangst hoop te mogen nemen.
UPDATE (redactie): Dat is inmiddels gelukt! Onze Bloemenkoningin is nu gediplomeerd Verpleegkundige!

Ik begeef me al van jongs af aan in het corsowereldje en ik kan dat intussen dan ook niet meer wegdenken. Konten, lijmen, plakken, ik kan het allemaal. En dat doe ik dan ook graag. Ik ben bij diverse bouwgroepen actief geweest, zoals bij EMM en eerder ook al bij de bouwgroep Hoog Leersum.

Al vanaf heel jonge leeftijd heb ik gezegd, dat ik graag Bloemenkoningin zou willen worden. En nu is het dan eindelijk zover! Ik kijk er heel erg naar uit om het Bloemencorso te gaan promoten en mensen nieuwsgierig te maken naar ons prachtige corso.

We gaan er met zijn allen een fantastisch Bloemencorso 2020 van maken!
Ik nodig iedereen dan ook graag uit om dat feest in augustus mee te komen vieren.

Tot dan!

Helaas werd uitgerekend tijdens de presentatie duidelijk, dat het Bloemencorso in 2020 in zijn geheel komt te vervallen, vanwege de maatregelen rond het corona (Covid-19) virus. Maar de nieuwe Bloemenkoningin is wel degelijk in functie! Angelique, ondanks de wat ongelukkige start: veel succes én plezier! Geniet ervan, hoe het ook uitpakt!