De Poentjes

Wij zijn een hechte vriendengroep die bestaat uit familieleden en goede vrienden. Onze groep bestaat uit jongens en meiden tussen de 4 en 23 jaar oud. Met ons enthousiasme steken wij een steeds grotere groep aan en bestaan we ondertussen uit 30 man. Wij hebben allemaal onze eigen kwaliteiten. We proberen elkaar meer te leren, zodat iedereen kan meehelpen aan onze eigen gebouwde wagen.

In 2010 reed onze wagen voor het eerst over het parcours. De familie Poen wilde aan de slag met het grootste evenement van Leersum. De jeugd uit de familie werd ouder en nam het stokje over. De groep wordt nu elk jaar groter en onze doelen worden ook elk jaar groter. Na jaren als jeugdwagen te hebben deelgenomen, hebben we in 2015 als doel opgesteld om mee te gaan doen aan de grote praalwagens! Met een geweldig resultaat, wij werden 1ste!

Elk jaar konten en plakken wij de wagen met veel plezier. We zijn nog steeds een jeugdvereniging dus de jeugd speelt een grote rol bij het plakken. Natuurlijk vinden wij het ook ontzettend gezellig als je een stoel bij onze konttafel komt zetten. Voel je welkom om even een kijkje te komen nemen!

Is de Corsokoorts al gaan kriebelen? Kom dan gerust een kijkje nemen bij onze wagen. Wij bouwen op donderdagavond na 8 uur op de Boerenbuurt 11 te Leersum. Neem ook alvast een kijkje op onze Facebook pagina en volg de bouw!

Als de Poentjes willen wij iedereen een gezellig en mooi Bloemencorso wensen! Met veel plezier gaan wij Bloemencorso 2016 tegemoet!
Facebook_actiefbouwgroepen_bk_pas