Larsheim / Zuylensteyn en Larsheim / Zuylensteyn Corsokidzz

“Pluk de dag, Plak een Dahlia!”

Wij zijn Larsheim-Zuylensteyn, één van de groepen die meedoen aan het Bloemencorso Leersum.
In 2003 zijn de creatievelingen van de Bouwgroep Larsheim en die van de Scoutingroep Zuylensteyn bij elkaar gekomen en verder gegaan als Larsheim-Zuylensteyn. De samenwerking is erg succesvol gebleken, gelet op de hoge classeringen die we de afgelopen jaren hebben kunnen behalen, al dan niet gecombineerd met extra prijzen voor originaliteit, beste presentatie of beste figuratie.

Een bouwgroep vol passie, visie en creativiteit

Ieder jaar zoeken wij de optimale balans tussen vorm en kleur, tussen detail en dahlia. Daar halen wij een groot deel van de voldoening uit die er voor zorgt dat we er ieder jaar weer voor 100% tegenaan gaan. En voor de rest? We gaan voor gezelligheid! Op de bouwdagen, tijdens de ‘Nacht van Leersum’ en natuurlijk vooral op ‘DahliaDay’!.

Larsheim Zuylensteyn Corsokidz

Wij zijn een groep enthousiaste jongeren vanaf 1 jaar tot hoe oud je maar bent (je bent zo oud als je voelt zeggen we altijd ;-), het maakt ons niet uit zo lang het maar gezellig is. In 2010 hebben we na wat koehandel onze eerste wagen (kunstkoe) op de weg gebracht.  Dit was een succes en gelijk een 3e prijs, het jaar erna reed er een convoi exeptionnel door de straten en behaalden we al een 2e prijs. In 2012 had onze papa en mama corso club een ambitieus schapen project waar we bij hebben geholpen. Om in 2013 weer aan de start te verschijnen met onze partido pajaro, waarmee we een 1e prijs behaalden. Dit succes konden we in 2014 evenaren met onze fast en flowerous creatie. Afgelopen jaar gingen we terug naar de prehistorie met onze dahlia dino’s. Hiermee behaalden we voor de 3e keer op rij een eerste plaats en ook mochten we de beker van de origineelste wagen ontvangen.

Iedereen is welkom!

Bij ons mag iedereen helpen bij de wagen en we doen inmiddels bijna alles zelf, van het lassen, papiermacheen, intekenen tot  zaden en bloemen konten en prikken. Op de plakdag maken er we op het erf van de gastvrije familie van de Lagemaat altijd een groot feest van. We gaan voor een mooi resultaat maar gezelligheid staat voorop, van muziek, springkussens, patat tot het kinderchampagne spuiten als de wagen klaar is. Wil je dit ook een keer meemaken kom op de vrijdag voor het corso dan naar de boerenbuurt 36 in Leersum en vier het corso feestje met ons mee.

Voor het laatste nieuws kan je altijd op onze facebook pagina kijken en liken: www.facebook.com/corsokidz

Pluk de dag Prik een Dahlia!

Bedank kaart corso 2013 jeugd  bedankt kaart corso 2014 copy 2

bloemencorso-leersum-facebookBouwgroepen