Eindelijk is het dan 19 maart 2016

Jeannine-van-de-Waerdt_bloemenkoningin-2016Na maanden mijn mond houden wordt het grootste geheim van Leersum onthuld, ik ben de Bloemenkoningin van 2016!
Net snel familieleden uitgenodigd om naar de Binder te komen vanavond, vergde wel de nodige uitleg, maar ze komen.
Ontspannen ochtendje, zenuwen heb ik nog niet, ik heb er onwijs veel zin in.

Eerst met Roelie naar VanHees Salon in Rhenen, het haar doen, altijd gezellig. Ondertussen steeds appjes op de jeugdraad groepsapp, of ik vanavond ook naar de binder kom en daarna nog mee naar een feestje. “Ik ben er bij, wie zal het worden dit jaar?” Een onwerkelijk gevoel. Op naar de schoonheidssalon van Trees en Ellen van Dijk, even mooi maken, daarna naar Modevakschool Wouda, eindelijk mijn jurk aan!!
Alles is zo ver klaar, zenuwen nog de baas, op naar de binder. Daar moet ik wachten, mijn speech nog eens doornemen, kennismaken met het promotieteam, toen achter het witte doek….. De zangeres stopt, de spot ging aan, daar komen de zenuwen, het lijkt uren te duren…
Toen ging het snel, lamp uit, doek weg, en daar liep ik tussen de muzikanten van EMM door naar voren. Iedereen weet het nu, ik ben de nieuwe bloemenkoningin 2016. De loco burgemeester heeft mij gekroond, daarna De Speech…. Lichte paniek, ik kan mij briefje niet lezen op de lessenaar, uit het hoofd dan maar, al met al is het goed gekomen.

Felicitaties van andere hoogheden, oud bloemenkoningin Natasja en mijn familie, ze waren er bijna allemaal, ook leden van de trotse bouwgroep. Nu nog de pers te woord staan en daarna de dansvloer op, feestje vieren.
Een fantastische, gezellige avond met leuke reacties, en wat ben ik blij dat ik mijn mond niet meer hoef te houden.