Hellup! Onze Bloemenkoningin kan het niet alleen…

Ben jij Corsofanaat en wil jij de Bloemenkoningin helpen tijdens het bezoeken van diverse evenementen in de regio? Wil jij net als de Bloemenkoningin, bouwers, vrijwilligers en sponsoren het Bloemencorso op de kaart zetten? Meld je dan nu aan voor het promoteam!

Een belangrijke taak

Ieder jaar bezoekt de Bloemenkoningin samen met het promoteam diverse evenementen in de regio. Denk bijvoorbeeld aan Haantjesdag of de Spakenburgse dagen. Hier vertegenwoordigen ze het Bloemencorso, delen ze flyers uit en laten ze zo overal een beetje corsokoorts achter. Een belangrijke taak, want zonder dat kleine beetje corsokoorts komen mensen niet of amper naar hét evenement van de Utrechtse Heuvelrug; het Bloemencorso in Leersum.

Aanmelden

Het promoteam heeft versterking nodig en is daarom op zoek naar leuke, frisse meiden die deze belangrijke taak als vertegenwoordigers van het Bloemencorso op zich willen nemen. Meld je daarom nu aan door een foto en een korte motivatie naar ons te mailen.

Pen en papier kan ook hoor

Ben jij geen fan van het toetsenbord op zowel je telefoon, tablet als computer? Geeft niets, onze voorzitter snapt dit helemaal. Pak daarom gerust een pen en papier en schrijf een persoonlijk bericht. Je kunt dit persoonlijke bericht (t.a.v. dhr. Charvat) in de brievenbus doen bij Middelweg 57 in Leersum.

Neem contact op met het Bloemencorso in Leersum

 

oproep-promoteam-bloemencorso