Vereniging Vrienden van het Bloemencorso

Logo corso vrienden 2016

Tijdens het Bloemencorso zijn de muziek en de entertainment belangrijke onderdelen, want tenslotte wil je als bezoeker een gezellige dag beleven, met leuke muziek en activiteiten voor jong en oud. Een groot deel van het budget wordt hier dan ook aan besteed. De Vereniging Vrienden van het Bloemencorso steunt de Stichting Organisatie Bloemencorso Leersum hierbij, door de kosten van o.a. de muziek voor haar rekening te nemen.

De Vereniging Vrienden van het Bloemencorso is daarom altijd op zoek naar steunende leden en donateurs; zij kan niet bestaan zonder de steun van particulieren. Alleen met jouw steun kan het grootste evenement van de Utrechtse Heuvelrug ieder jaar weer georganiseerd worden. Daarom vragen wij jou, vriend van het Bloemencorso te worden.

Als lid van de Vereniging Vrienden van het Bloemencorso draag je het corso een warm hart toe. Het lidmaatschap bestaat uit een jaarlijkse bijdrage van € 35,-. Hiervoor ontvang je 2 toegangskaarten en op aanvraag 2 tribunekaarten. Het geld dat overblijft wordt besteedt aan het organiseren van het evenement.
Draag jij het Bloemencorso ook een warm hart toe? Word dan nu Vriend van het Bloemencorso!

Donaties

Wil je geen lid worden, dan is een ´losse´ donatie natuurlijk ook van harte welkom. Jouw bijdrage zien we graag tegemoet op het bankrekeningnummer NL21 RABO 0312 3215 38 ten name van Vereniging Vrienden van het Bloemencorso. De Vereniging is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder KvK-nummer: 30188927

Voor informatie kun je gebruik maken van onderstaande mail link of even bellen met:
Hans Charvát sr.: 06 – 51 509 606.

Neem contact op met het Bloemencorso in Leersum