Word jij het nieuwe bestuurslid?

Het bestuur van Stichting Bloemencorso Leersum is op zoek naar een nieuw bestuurslid. De aanleiding voor deze zoektocht is het onlangs aangekondigde vertrek van vice-voorzitter Peter Jansen. Peter gaat het komende jaar zijn nieuwe bedrijfspand/woning bouwen. Omdat de uitvoering van deze plannen veel tijd kost kan hij zijn taken als bestuurslid niet vervullen.

Waar zijn we naar op zoek?

Als bestuurslid van Stichting Bloemencorso Leersum speel je een belangrijke rol bij de organisatie van het jaarlijkse evenement. De positie die jij opvult heeft behoefte aan technische kennis, een groot netwerk in Leersum, een duidelijke visie over en natuurlijk affiniteit met het Bloemencorso. In eerste instantie word je aangetrokken als algemeen bestuurslid. Het bestuur besluit later wie de rol van vice-voorzitter op zich neemt.

Hoe word jij ons nieuwe bestuurslid?

Denk jij de positie van algemeen bestuurslid, met de hierboven aangegeven vereisten, te kunnen vervullen? Stuur dan voor 15 oktober een mail met daarin je gegevens en een duidelijke motivatie. Uit de aanmeldingen zal een selectie worden gemaakt. Deze selectie wordt uitgenodigd voor een gesprek. Na deze gesprekken zal het bestuur een keuze maken.

Meer informatie

Wil jij reageren, maar heb je nog een vraag? Neem dan contact met ons.

mail